principal contactar qui som enllaços - links

serveisRepartim a domicili

Quan ho sol.liciten els nostres clients. Els lliurem nosaltres directament al seu domicili en qualsevol punt de Menorca, a hores convingudes i sense cap càrrec adicional, qualsevol compra adquirida en els nostres establiments.
Quan el lliurament es tengui que realitzar fora de l'illa l'embalar l'hi feim arribar a través d'una agència de transports, aplicant-lis una tarifa preferencial que tenim establerta amb els mateixos.

Servei de muntatge

Lliurem i muntam sense càrrec, qualsevol mercancia adquirida en els nostres establiments, que no requereixi l'ús de trepant.En aquest últim cas oferim el servei de muntatge, cobrant-lo a part.

Servei d'assessorament

Quan un client està interessat a adquirir qualsevol mercancia dels nostres establiments, li assessorem com encertar quan es tracti d'algun regal, de com confeccionar una Llista de Noces, quin tipus de moble, llum, cortina, catifa, etc li convé, adaptant-nos tant al seu espai com al seu pressupost.

Servei de Llistes de Noces

En un apartat de la botiga exposam la selecció efectuada pels nostres clients, físicament si es tracta d'objectes, i amb una fotografía si són mobles, llums, complements, etc, que per el seu gran volum dificultin la seva exposició.
Els nostres clients disposen d'una còpia de la relació valorada, amb els artícles que han triat, i a més d'un percentatge sobre les ventes, que tinguin relació directa amb els artícles que els han regalat. Tenen descompte durant un any, sobre qualsevol compra que efectuen a Blanc.


Prem per a tornar


Ciutadella - Seminari 10 - 971 381218
Maó - Santa Anna 11 - 971 368182